High quality cannabis seeds for a fair price. Free shipping for all orders above €75,-

Panier

Votre panier est vide

Product image slideshow Items

  • Ultimate AK graines de cannabis
  • Ultimate AK graines de cannabis

Ultimate AK graines de cannabis

€19,00
Taxes incluses

Cannabis AK ultime, parfait pour les cultivateurs débutants, génétique puissante et stable. Achetez vos graines de cannabis aujourd'hui !

Ce produit est évalué à 0 sur 5

(0)
En stock

Ultimative AK cannabisfrø
AK-47-stammen og alle hendes krydsninger er endnu en af ​​de klassiske stammer, der opstod i Holland omkring 1980'erne og 1990'erne. AK-47 tilhører familien af ​​tidlige hybrider, som var resultatet af krydsende stammer, der var modsætninger, når det kommer til deres genetiske oprindelse. Også kendt som K2, det er en meget berømt stamme, som hver og en af ​​os blev ved med at købe og ryge i Amsterdams 1990-2000.

Tilblivelsen af ​​AK-47 går også tilbage til 1990'erne i Amsterdam, hvor opdrættere fra Serious Seeds-firmaet, en af ​​de veletablerede cannabisfrøbanker i holland, udviklede en krydsning mellem thailandsk og afghansk genetik. Takket være denne udvikling har vi lært meget om, hvordan forskellige landrace-genetik interagerer med hinanden, og hvordan man vælger de rigtige kultivarer for at producere endnu stærkere og større planter. Dette har også etableret Holland med sine berømte cannabis-stammer.

AK-47 ville få sit navn fra det faktum, at den havde slået uerfarne brugere ud lige efter en toke. Derfor er udtrykket "one hit wonder" blevet etableret blandt cannabissamfundet for de stammer, der ville give en øjeblikkelig effekt selv efter et hit. Vi bør også huske, at dengang var det sædvanlige cannabisprodukt, der blev brugt af en ryger, af dårlig kvalitet, for det meste nogle udendørs sinsemillas med et meget lille indhold af THC, derfor engang introduceret til nogle første potente hybrider som AK-47, White Widow blev blæst bagover af virkningerne.

Ultimate AK er vores version af en original AK-47, og det er den originale moderplante, krydset til vores fantastiske producent Sumo's Big Bud, hvad du får er både hovedpersonen i AK med endnu større udbytte og super modstand.

Blomstringstid og udseende af Ultimate AK cannabisfrø:
Ultimate AK er en meget let at dyrke stamme med en blomstringstid på 8 uger indendørs. En af vores hurtigste efterbehandling hybrid cannabis stammer i vores kollektion. Udendørs vil det tage 8 måneder, og du kan høste denne skønhed i begyndelsen af ​​oktober. Hun vil forblive lille (0,50 – 0,90 cm indendørs), men busket med stenhårde knopper dækket af glinsende krystaller. Knopperne er næsten uden blade, hvilket gør det nemt at manicure under høsten. Udendørs kan hun nå en højde på 160 cm. Hun vil vokse mere bred end i længden. Selvom hun er meget modstandsdygtig over for skimmelsvamp, skal du være forsigtig i fugtige og regnfulde områder.

Giv indendørs og udendørs Ultimate AK cannabisfrø:
Det lykkedes os at skabe en perfekt hybrid med indica højtydende egenskaber. Indendørs er en høst mellem 420 og 520 mulig for selv en nybegynder.
Hvis den dyrkes udendørs, kan du regne med en høst på mellem 650 og 750 gram pr. plante. Med nok sollys og varme somre kan du nemt øge udbyttet af Ultimate AK.

Effekt + THC + CBD Ultimate AK cannabisfrø:
En langvarig energisk high med en blød og afslappende følelse er den bedste måde at beskrive effekten af ​​The Ultimate AK på. Både THC-niveauet og CBD-niveauet er i mellemområdet. Det er en perfekt belastning til at bekæmpe kroniske smerter, depression og stress.

Smag og lugt Ultimate AK cannabisfrø:
Smagen og lugten af ​​Ultimate AK vil forbløffe dig. Med en syrlig og krydret lugt forventer du en jordagtig moskussmag. Men vores Ultimate AK har en dejlig sød og blomstret smag. Knopperne har en meget kraftig lugt

Cannabis cup winning cannabis seeds / Easy to grow cannabis seeds / Hybrid cannabis seeds / Indica dominant cannabis seeds / Popular cannabis strains
Nombre de graines dans le paquet 3 graines de cannabis
Taper 55% Indica 45% Sativa
La génétique AK 47 X Simo's Big Bud
Période de floraison à l'intérieur (semaines) 9
Récolte en intérieur 420-520g/m2
Hauteur intérieure 50-90cm
Temps de floraison en extérieur (mois) 7
Récolte en plein air
Hauteur extérieur 100-160cm
Effet High énergétique de longue durée
Goût Floral/Épicé/Sucré
Vainqueur de la coupe du cannabis Qui
0 étoiles selon 0 avis
Ajouter un avis

Plus de recommandations pour vous